Tietosuojalauseke

Viimeksi päivitetty: 23. toukokuuta 2023

1. Johdanto

Tämä tietosuojalauseke on suunniteltu auttamaan sinua ymmärtämään, miten Vireä Group ("me", "meidän" tai "meitä") kerää, käyttää, ja suojaa henkilötietojasi. Käyttäessäsi sivustoamme www.vireagroup.fi ("sivusto"), hyväksyt tämän tietosuojaselosteen ehdot.

2. Mitä tietoja keräämme

Kun käytät sivustoamme, saatamme kerätä seuraavia tietoja:

- Yksilöinti- ja yhteystiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, postiosoite ja puhelinnumero (yhteydenottolomakkeen lähettämisen yhteydessä)

- Tekniset tiedot, kuten IP-osoite, laitteen tyyppi ja selain, jota käytät sivustomme käyttämiseen, sekä sivustomme käytön aikana kerätyt tiedot

- Käyttäytymistiedot, kuten mitä sivuja katselet, miten paljon aikaa vietät sivuillamme ja mitä toimintoja käytät sivustolla

- Mahdolliset muut tiedot, jotka annat meille suostumuksellasi

3. Miten käytämme keräämiämme tietoja

Keräämiämme tietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

- Sivuston tarjoaminen ja parantaminen

- Asiakaspalvelun tarjoaminen

- Markkinointi- ja mainostarkoituksiin, mukaan lukien räätälöityjen mainosten ja sisällön tarjoaminen

- Ymmärtääksemme paremmin, miten sivustoamme käytetään ja miten voimme parantaa palveluitamme

4. Tietojen jakaminen ja siirtäminen

Emme jaa tietojasi kolmansien osapuolten kanssa ilman suostumustasi, paitsi silloin, kun se on tarpeen palveluidemme tarjoamiseksi tai lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi. Meillä on oikeus siirtää tietosi myös EU:n ulkopuolelle, mikäli tietosuojalainsäädäntö sen sallii.

5. Tietosuoja

Käytämme erilaisia teknisiä ja organisatorisia turvatoimia suojataksemme henkilötietojasi luvattomalta pääsyltä, käytöltä tai paljastumiselta.

6. Oikeutesi ja valintasi

Sinulla on oikeus tarkastaa, korjata, poistaa ja rajoittaa henkilötietojasi. Lisäksi sinulla on oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä ja siirtää tietosi. Voit käyttää näitä oikeuksia ottamalla yhteyttä meihin.

7. Muutokset tietosuojaselosteeseen

Saatamme päivittää tätä tietosuojaselostetta ajoittain. Suosittelemme, että tarkistat tämän tietosuojaselosteen säännöllisesti.

8. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita tietosuojakäytäntömme suhteen, ota yhteyttä meihin.

Tämä tietosuojaseloste on voimassa 15. syyskuuta 2023 alkaen.

Huom: Tämä on yleinen tietosuojaseloste, joka ei välttämättä kuvaa kaikkia Vireä Groupin tietosuojakäytäntöjä. Tämän tietosuojaselosteen tarkoitus on antaa yleiskuva tietosuojakäytännöistämme, mutta suosittelemme aina ottamaan yhteyttä suoraan yritykseemme saadaksesi tarkempia tietoja.

Y-tunnus
3224401-8

Ota yhteyttä